ONZE TROEF

Een totaaloplossing op maat van uw project

CONTACTEER ONS

ADVIES & VOORBEREIDING

Na een eerste kennismaking bespreken wij uw project met uzelf, de bouwheer en eventueel architect. Zo zorgen we voor een detailleerde projectomschrijving. U kan op ons rekenen voor advies omtrent materiaalkeuze of eventueel alternatieve bouwconstructies.

UW BUDGET

Alles begint met een duidelijke prijsofferte. Mogelijke meerwerken of minwerken worden te allen tijde besproken. En dankzij onze ervaring hebben wij een oog voor kostenbeperkende maatregelen. Wij zoeken steeds naar een gezond evenwicht tussen prijs en kwaliteit.

VAN OPVOLGING TOT REALISATIE

Wij gieten uw project in een realistische planning en zorgen voor de praktische opvolging van A tot Z, met regelmatige werfbezoeken en kwaliteitscontroles. Ook het regelen van de nodige formaliteiten, aanvragen, e.d. nemen wij op in ons takenpakket. Zo bespaart u tijd.

VAKMANSCHAP

Voor uw project stellen wij een team op maat samen van vakspecialisten. Alle werken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, architecten en vakmannen, waarmee we sinds jaren een professionele samenwerking opgebouwd hebben.

COMMUNICATIE

Een goede samenwerking, duidelijke afspraken én een efficiënte communicatie tussen architect, bouwheer en aannemer vormen de fundering van een goede projectopvolging. Wij houden u dan ook steeds op de hoogte van de verschillende fases en acties.